Fatih Altaylı, Teke Tek programında YKS'ye girecek öğrencilere dair, "Başa gelen çekilir. Her zaman bu millet başına geleni çekmiştir. Sizin de başınıza sınav gelmiş olabilir. Çok korkuyorsanız girmeyin. Hayatınızdan 1 sene kaybetmek hiçbir şey değil" diye konuştu. Altaylı'nın konuşması sosyal medyada büyük tepki topladı.

Fatih Altaylı'nın Teke Tek Bilim programına konuk olan Dr. Serdar Savaş, önümüzdeki hafta YKS'ye girecek öğrencilerden 600'ünün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedeceğini hesapladığını söyleyerek görüşüne katılmayan diğer konuklara "Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen geri zekâlılar, fasulyeden konuşuyorsunuz" dedi.

"ÇELİŞKİLERE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM"

Programa konuk olan toplum sağlığı uzmanı Dr. Serdar Savaş, “Eğer salgın riski yoksa YKS’nin yapılacağı sınıflara risk olmadığını söyleyen bakanların ve arzu ederse Cumhurbaşkanı’nın davet edilmesi gerekiyor. Halk şunu görsün, ortada bir tehlike yok, Cumhurbaşkanı bile sınav salonunda, demek ki çocuklara bir şey olmaz, bu salgın bitmiştir. Bir taraftan düğün yapan halkı suçluyorsun diğer yandan 10 milyon çocuğu bir araya getiriyorsun. Ben çelişkilere dikkat çekmek istiyorum” diye konuştu.

"BAŞA GELEN ÇEKİLİR"

Fatih Altaylı ise "Başa gelen çekilir. Her zaman bu millet başına geleni çekmiştir. Sizin de başınıza sınav gelmiş olabilir. Çok korkuyorsanız girmeyin. Hayatınızdan 1 sene kaybetmek hiçbir şey değil" diye konuştu.