Formula 1 yarışında pilotlara şampanya yerine gazoz benzeri alkolsüz içecek verilmesini “Malezya, BAE ve Bahreyn’de de alkol yok” diye savunan Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'un alkollü gece kulüplerinde çektiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, Formula 1 yarışında pilotlara şampanya yerine gazoz benzeri alkolsüz içecek verilmesini "Formula 1, çoğunluğu Müslüman olan ülkelerde kendisi böyle bir hassasiyet gözetiyor. Malezya, BAE, Bahreyn… Aynı durum bu ülkelerde de oldu/oluyor" diye savunmuştu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsmail Cesur’un Üniversite Öğrenimini yurtdışında geçirdiği yıllara ait alkollü gece kulüplerinde çektiği fotoğrafları ortaya çıktı. Cesur'un fotoğraflarına Jurnaltr'den Onur Dalar ulaştı. https://twitter.com/icesur/status/1328071033627275267?s=20

NE OLMUŞTU?

Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix’inde Lewis Hamilton şampiyon oldu. Yarışın ardından düzenlenen ve Formula 1’in klasikleşen şampanyalı kutlamasında bu yıl şampanya patlamaması dikkat çekti. Hamilton’un elinde bulunan şampanya şişesi sallanmasına rağmen köpürerek patlamadı. Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur ”Podyumda gazlı içecek meselesini de ‘rezalet’ olarak niteleyen bazı çevreler bilsin ki asıl rezil olan bu saçma yaklaşımdır. Formula 1 çoğunluğu müslüman olan ülkelerde kendisi böyle bir hassasiyet gözetiyor. Malezya, BAE, Bahreyn… Aynı durum bu ülkelerde de oldu/oluyor” dedi.