Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay canlı yayında konuşurken bir anda rahatsızlanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün yorgunluk ve uykusuzluk kaynaklı kısa süreli bir rahatsızlık geçirdim. Hamdolsun iyiyim" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre Merkezi'nde Milli Siber Güvenlik Zirvesi programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay konuştuğu sırada bir anda fenalaştı. Oktay'ın fenalaşmasının ardından programa ara verildi. Oktay'ın rahatsızlık geçirmesinin ardından kürsü karartılırken, durumunun iyi olduğu yönünde anons yapıldı. Twitter hesabından açıklama yapan Oktay, şu ifadeleri kullandı: "Bugün yorgunluk ve uykusuzluk kaynaklı kısa süreli bir rahatsızlık geçirdim. Hamdolsun iyiyim. Başta Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. Sağlık Bakanımız olmak üzere; telefonla, mesajla ve sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dilek ve dualarını ileten herkese gönülden teşekkür ediyorum."

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre Merkezi’nde Milli Siber Güvenlik Zirvesi programında katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuşma yaptığı sırada bir anda fenalaştı. Oktay’ın fenalaşmasının ardından programa ara verildi. Oktay’ın durumunun iyi olduğu yönünde anons yapıldı.