Tunceli'de 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan ve bulunması için Uzunçayır Baraj Gölü’nde arama yapılan üniversite öğrencisi Gülistan Doku için bugün polis özel harekat ekiplerinin katılımıyla karadan da arama çalışması başlatıldı.

Tunceli’de Gülistan Doku için başlatılan arama çalışmalarının 220’nci gününde yeni bir gelişme yaşandı. Uzunçayır Baraj Gölü’nde ekiplerin arama çalışması sürerken, uzun aradan sonra karadan da çalışmalar başlatıldı. Göl bölgesinde bulunan merkeze bağlı Köklüce, Beydamı, Çanakçı köyleri ile Aktuluk Mahallesi sınırlarında polis özel harekat ekipleri, arama çalışmasına başladı. Drone’la yapılan arama çalışmalarının gün boyu devam edeceği belirtildi.

70 KİŞİLİK AFAD EKİBİ BÖLGEDE

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki Su Altı Arama Kurtarma (SAK) Timi, 3 su altı robot kamerayla (ROV) Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı 4 Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibi ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı 4 su altı arama kurtarma ekibi ile 7 ilden gelen AFAD ekiplerinden oluşan toplam 70 kişilik ekip, su altında ve su yüzeyinde arama çalışmaları gerçekleştiriyor. https://dokuz8haber.net/toplumsalcinsiyet/gulistan-dokudan-216-gundur-haber-alinamiyor-arama-calismalari-yeniden-basladi/ https://dokuz8haber.net/toplumsalcinsiyet/bilirkisi-gulistanin-intihar-ettigi-iddiasini-yalanladi/