İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin tüzük kurultayında konuştu: "Ülkenin haline bakın: Belediyeler yağmalanmış. Bakanlıklar arpalık olmuş. Yargı, çay bahçesi, Saray ise karadelik gibi, ne varsa yutuyor."

  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: ?YSK adeta AK Parti seçim işleri başkanlığı. ?İktidar adeta sandık darbecisi ?Ortağı da onun “hınk deyicisi" ?Bir de damat var ki düşman başına. Bastığı yerde ot bitmiyor. Tablo ne yazık ki bu."   Ekrem İmamoğlu "Üç makam arabası taşıyan bürokratlara sesleniyorum. Bindiğiniz arabanın lastiğine, kirasına varıncaya kadar 16 milyon insanın, yeni doğan bebekten en tecrübeli insana kadar halkın. Onun için paraları çarçur etmeyin" dedi.   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Makam araçlarını en aza indiriyoruz. Belediyede 3 cip var biri zırhlı, yaklaşık değerleri 1 milyon. Melih Gökçek’e tahsis edilmiş. İade istedik ikisi geldi. Satacağız. Zırhlı araç kendisinde kaldı, iki personelle" dedi.   Mücadelelerinin 24'üncü yılına giren Cumartesi Anneleri (@CmrtesiAnneleri), eylemlerinin 739’uncu haftasında 1997'de Diyarbakır'da gözaltında alınarak kaybedilen Mehmet Özdemir’in akıbetini sordu.  

İstanbul’da Rumeli Hisarı müze müdürü olarak görev yapan Süleyman Faruk Göncüoğlu bir süre önce geçici görevle Yazma Eserler Daire Başkanlığı’na gönderildi. Ardından gönderilen resmi yazıda ise hisarda baktıkları 2 köpek, 11 kedi ve kirpilerin de "sürgün edildiği" ortaya çıktı.

Ankara Sincan'da Muharrem İlhan, tamir ettirmek için teslim ettiği arabasını dolandırıcılara kaptırınca, başına gelenin insanlara güvenmesinden kaynaklandığı gerekçesiyle kendini savcılığa şikâyet etti. İlhan, "Devlet bana ceza versin ki bir daha kimseye güvenmeyeyim" dedi.