Binali Yıldırım ve eski bakanlardan Mehdi Eker, Fatih’te İsmailağa Camiisi'ni ziyaret ederek, İsmailağa Cemaati'nden 23 Haziran İstanbul seçimi için destek istedi.

Binali Yıldırım'ın İsmailağa Cemaati ziyaretine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı da katıldı. İsmailağa Cemaati’ni ziyaret eden Binali Yıldırım’ın yakın tarihte damadının İBB’den ihale almasıyla gündeme gelen, kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü ile konuştuğu bir fotoğraf yayınlandı.

Erdoğan, yargı reformu stratejisini açıklıyor: ?Tanıklık uygulaması geliştirilecek. ?Ceza mahkemeleri 24 saat esasıyla hizmet verecek. ?Avukatların bilgi ve belge temininde yetkilerini genişletiyoruz. ?Hukuk fakültesi mezunlarının adli kollukta istihdam edilmesi sağlanacak.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlara yeşil pasaport verileceğini açıklamasını, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu uzun süre alkışladı. İkilinin 2014'teki kavgası ile bugün yaşananlar arasıdaki fark sosyal medyada çok konuşuldu.

"Bank Asya'dan krediyle alarak oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" diyen Nazlı Işıldak'a Sabah gazetesindeki yazısında hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı için karar çıktı. Kütahyalı, Işıldak'a 5 bin TL tazminat ödeyecek.
Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan (@polatbalkan), Twitter'dan Metin Feyzioğlu'nun Yargı Reformu Strateji Belgesi için söylediği ''Türkiye ittifakının yol haritası olarak görüyorum” açıklamasına, ''Kayıtlara geçsin: İttifakta ben yokum!'' ifadeleriyle tepki gösterdi.
Meydan Beşiktaş’ın sahibi Şahin Şeker, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.