Suriye'de Fırat'ın doğusunda Barış Pınarı Harekatı başladı. TSK kuvvetleri Suriye'de birçok noktayı havadan vurdu. Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, kara operasyonu başlattı.

Bursa’nın AKP’li Osmangazi Belediyesi, AKP’lilerin kurucusu ve yöneticisi olduğu İlim Yayma Vakfı’na öğrenci yurdu inşa edecek. CHP’nin ekonomi raporu: ?Her 100 TL’lik kredinin 8.6 lirası icralık ?İcra dairelerinde 21 milyon 324 bin dosya bulunuyor ?Borcunu zamanında ödeyemeyen KOBİ sayısı 356 bin ?Yurttaşların kredi borçları 540.3 milyar liraya ulaştı

Belgrad gazetelerine yansıyan iddialara göre Emine Erdoğan’ın korumaları, Sırbistan'ın başkenti Belgrad’da bir kafeye uzun namlulu silahlarıyla birlikte girince tartışma çıktı. Korumalarla, garson ve orada bulunanlar arasındaki gerginliği Belgrad polisi yatıştırdı.

?️ Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu: İnsanlar burada yalın ayak toprağa basıyor ?️İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Elektriği atmak için değil mi? ?️Köse: Evet. ?️İmamoğlu: Meclise gelmeden biraz yürü de elektriğini at.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Suriye’ye yönelik başlatılan operasyon için tüm camilerde sabah namazında Fetih Suresi’ni okuma talimatı verdi.

Nobel Kimya Ödülü bu yıl, "lityum iyon bataryaların icat edilmesine katkıda bulunan çalışmalarından ötürü" bilim insanları John B. Goodenough, M. Stanley Whittingham ve Akira Yoşino'ya verildi.

Suriye'nin Kamışlı kentinden atılan 9 roket, sınır hattındaki Mardin'in Nusaybin ilçesindeki farklı yerlere isabet etti. Kaymakamlık, belediye hoparlöründen vatandaşların sınır hattında uzak durmaları ve zemin katlara sığınmaları yönünde uyarılarda bulunuyor
HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan, “Hukuki ve meşru olmayan bu savaşa karşı halkımızla ve Türkiye demokrasi güçleriyle en ufak bir tereddüt yaşamadan karşı duracağız. Savaşa karşı Rojava’ya ses verelim” dedi.