Ekrem İmamoğlu: "Gözünüz korkmasın. Konuştukça konuşun. Herkes konuşsun. Bu ülkenin insanları bazen konuşmazsa anlayın ki ağırlığındandır. Mağrurdur. Toplumun her kesiminin konuşmasını istiyorum. O kadar çok konuşun ki o bir avuç insanın sesi hiç duyulmasın."

Türkiye İşçi Partisi  Genel Başkanı Erkan Baş (@erkbas) hakkında partisinin milletvekili Barış Atay’ın paylaşımını retweetlediği için fezleke hazırladı. Atay hakkında da aynı paylaşımdan dolayı fezleke hazırladı.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, kendisini sistematik olarak cinsel saldırıya maruz bırakan erkeği öldüren Nevin Yıldırım'ın müebbet hapis cezasına çarptırıldığı yerel mahkeme kararını onadı.

Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: "250 sayfa gerekçeli karar yazıyoruz deyip 12 sayfalık rapor yazmışlar. Yazdıkları 12 sayfada da bir şey yok. 7 kişi oturup 16 günde 12 sayfa karar yazmış. Yüzlerce sayfa ekleme yapıp algı pompalıyorlar."
TİP Hatay Milletvekili Barış Atay'la birlikte Meclis'te basın toplantısı yapan Şaban Vatan, “Yetkililer adalet arayışımızda bahaneler üreterek karşımızda durmasınlar" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için başlattığı 20 TL'lik bağış kampanyasına Artvin’in Ardanuç ilçesinde yoğun ilgi gösteren yurttaşlar, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ardanuç, İmamoğlu döneminde Beylikdüzü'nün "kardeş belediyesi" idi.