Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada "Nusaybin'de YPG/PKK'lı teröristlerce sivillere yönelik düzenlenen saldırıda 8 kişi şehit oldu, 35 kişi de yaralandı" ifadelerine yer verildi.

Suudi Arabistan'ın Cidde kenti açıklarında İran'a ait bir petrol tankerinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından tankerde yangın çıktığı belirtiliyor. İstanbul Sarıyer Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde gece saat 04:00 sıralarında asistan doktor Yavuz S., asistan doktor Kaan Erol’u dinlenme odasında bıçaklayarak öldürdü. Yavuz S’nin daha önce bir kaç kez ve son olarak dün istifa dilekçesi verdiği öğrenildi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: ?️Türkiye şu anda çok zor bir bölgenin sınırlarında bulunuyor. NATO ittifakının hiçbir üyesi Türkiye kadar saldırıya uğramadı. ?️Suriye harekatıyla ilgili endişelerimi, insanların daha fazla acı çekmemesi gerektiğini hatırlattım. Uzaydaki ilk yürüyüşü gerçekleştiren Rus Kozmonot Alexei Leonov 85 yaşında hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da Bismil Belediye Eş Başkanları Orhan Ayaz ve Gülşen Özer belediyeye yapılan operasyonda gözaltına alındı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında "Zeytin Dalı Harekât bölgesindeki bir üs bölgemize 11 Ekim'de de PKK/YPG'li teröristlerce yapılan havan saldırısında 2 kahraman silah arkadaşımız şehit oldu" denildi.
Hollanda Türkiye'ye yönelik silah ihracatını askıya aldığını açıkladı.
Gaziantep'in AKP'li Şahinbey Belediyesi, evli çiftlere dağıtmak üzere binlerce seccade alırken karşılığında 733 bin TL ödeme yaptı.
Elektrik üretim ve dağıtım şirketlerinin yaklaşık 13 milyar dolarlık sorunlu kredi bakiyesinin 7,5 milyar doları yapılandırıldı.