HDP'nin eski Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, tahliye kararının ardından Kandıra 1 Nolu F Tipi Cezaevi’nden çıktı. Sırrı Süreyya Önder "Ne dediysek barış için dedik, barış ve demokrasi için söylemeye devam edeceğiz" dedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Selçuk Bayraktar'ın da yöneticileri arasında olduğu Baykar Makina'nın İstanbul Esenyurt ve Arnavutköy'de bulunan tesislerinin bulunduğu bölge, Cumhurbaşkanı Kararı ile Özel Endüstri Bölgesi olarak kabul edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla sosyal yardım alan ailelerin çocuklarının servis ücretleri Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Ulaşım yardımı ilk olarak Altındağ'da başlayacak.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Volkswagen grubuna ait MAN anonim şirketine Akyurt ve Çubuk'ta münferit yatırım yeri tesis edilmesine ilişkin karar Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı. 452 milyonluk yatırım ile 700 kişiye iş imkanı sağlanacak" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) markası Hamidiye Su, İzmir'in Seferihisar Belediyesi’ne ait "Halk Market"in raflarında yerini aldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendirdi: "Bir taraftan yüzde 5 büyüteceksiniz, bir taraftan enflasyon düşecek, bir taraftan faiz düşecek, nasıl olacak bu iş? Eğer bu doğruysa Nobel Ekonomi Ödülü’nü alırsınız bu üçlemeyle." Suriye’de kurulacak fakülteler için ilk tepki CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan geldi. Öztrak, “Deprem sensörü için 1,5 milyon avro, Tank palet için 50 milyon dolar bulamayanlar, Suriye’de fakülteler kurmak için parayı çok rahat buluyor. Ne diyelim. Allah akıl, fikir versin” dedi. Birleşik Metal-İş Sendikası Araştırma Merkezi (BİSAM) Eylül ayı raporunu yayınladı: ?Açlık sınırı 2 bin 13, yoksulluk sınırı 6 bin 964 lira ?İzmir 3 büyükşehir içinde yaşam maliyeti en yüksek il ?Resmi enflasyon 16 yılda yaklaşık 4.2 kat arttı