Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu(@KadinCinayeti), Temmuz ayına dair kadın cinayetleri raporunu paylaştı. Raporda, 2019 yılı Temmuz ayında erkekler tarafından 31 günde 31 kadın öldürüldüğü belirtildi.

Muğla Marmaris'te 3 kişinin olası yangına müdahale için ormanlık bölgeye 50'şer metre aralıklarla koyduğu, içi su dolu 100 bidon, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.
  Gazeteci Ahmet Takan, Bilal Erdoğan’ın özel bir uçakla seyahat ettiğini iddia ederek “Özel uçuşlarda kimin özel uçağını kullanıyor, parasını kim ödüyor” diye sordu. “İsterseniz, beni yine mahkemeye verin” diyen Takan, “Ben de bu soruları orada sorayım” ifadesini kullandı. İstanbul Avcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 4 katlı bina yıkılınca, bitişikteki binanın üst katındaki iki dairenin dış duvarlarının olmadığı ortaya çıktı. Bina yapılırken bitişik apartmanın duvarına denk gelen yerlere yeni duvar örülmemiş. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun’un maaşlarına ilişkin sosyal medya paylaşımlarına Ankara 8. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından erişim engeli getirildi. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in görev süresi bittikten sonra da kullandığı belirlenen ve Mansur Yavaş dönemiyle geri alınan 3 adet cipin satışı, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı. 243 bin 380 imam hatip lisesi mezunundan sadece 36 bin 256’sı üniversitelerin lisans bölümlerine yerleşebildi. İmam hatipler için lisans başarı oranı yüzde 14’e geriledi.