Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyedeki israfı anlattı: "O dönem 1 TL bile olmayan 1 ardıç için 9 TL ödenmiş."
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:  "AKP döneminde Ankara'da 26.500 TL + KDV'ye alınan ağaçlar var. Bu ağaçları ibret olsun diye belirli yerlere dikeceğiz."
Mansur Yavaş: "Geçmiş dönemde yeşil alan ihalelerinde fazladan 150-200 milyon TL hak ediş düzenlenmiş, bunların üstünü çizdik. Firma siz benim paramı nasıl kesersiniz diyerek dava bile açamadı. İhaleleri Kızılay’a ekran kurup yayınlayacağım."

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, Ekrem İmamoğlu kalan süre içerisinde yalnızca vaatlerini anlatacak, bunun dışındaki hiçbir tartışmaya yanıt vermeyecek; herhangi bir konuda yanıt verilmesi gerekirse CHP Genel Merkezi gerekli açıklamayı yapacak.

Lösemi tedavisi gören Öykü Arin'e (@oykuarineumutol) kök hücre bağışında bulunan Ayhan Koçak'ın iliği, bir başka lösemi hastası çocuk ile yüzde yüz eşleşti. Koçak, "Haberi alınca çok heyecanlandım. Bence herkesin bunu yaşaması lazım" dedi.

Hrant Dink davasının bugün görülen duruşmasında savcı aralarında Ogün Samast, Yasin Hayal gibi isimlerin bulunduğu 9 kişinin dosyasının ayrılması ve esas hakkındaki mütalaanın hazırlanmasını talep etti.

Çorlu’da geçtiğimiz yıl temmuz ayında meydana gelen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasının araştırılması için CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’in (@MzyenSEvkin) Meclis’e verdiği araştırma önergesi AKP’nin oyları ile reddedildi.

CHP Milletvekili Özgür Özel (@eczozgurozel), İçişleri Bakanı Soylu’nun “Ben tıraşımı Yunanistan’da olmam Türkiye’de, Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde, Kahtalı Mahmut Usta’da olurum” sözleriyle paylaştığı berber dükkanına ilk defa gittiği ortaya çıkardı.

Kardeşi Ali Alkan'ın cenazesinde söyledikleriyle hatırlanan Yarbay Mehmet Alkan'ın, "FETÖ" üyeliği iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Gizli tanık, daha önce "'Cemaatçi olduğunu biliyorum" dediği Alkan için bu kez "Örgüt üyesi olduğu yönünde somut bir bilgim yok" dedi.

Ankara'da sokak ortasında saldırıya uğrayan Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında verilen 11 ay 20 gün hapis cezasının infazı için Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu’na girdi.