Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yapan Hadi Özışık'ın, TV100 ve Habertürk TV'den kovulduğu ileri sürüldü.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında ‘arabuluculuk’ yapan Hadi Özışık’ın, TV100 ve Habertürk TV ile ilişiğinin kesildiği iddia edildi. Medyakoridoru’nda yer alan habere göre, TV100'de yayınlanan "Sağlı Sollu" programının yorumcularından olan Hadi Özışık’ın işine son verildi. Haberin dayandırıldığı kaynaklar, kararın dün sabah tebliğ edildiğini ve Özışık'ın yakın çevresiyle de durumu paylaştığını belirtti. Moderatörlüğünü Ahu Özyurt'un üstlendiği programda, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır, Hadi Özışık ve Metin Özkan yorumcu olarak yer alıyordu. Medyakoridoru'nda yer alan bir başka habere göre ise, Özşık'ın Habertürk TV'deki yorumculuk görevi de sonlandırıldı.

ÖZIŞIK: "KENDİ İSTEĞİMLE AYRILDIM"

Independent Türkçe'ye konuşan Hadi Özışık ise söz konusu iddiaları yalanlayarak, programdan kendi isteği ile ayrıldığını söyledi. Özışık, "Hakkımda soruşturma başlatıldı. Kanalı arayıp soruşturmam sonuçlanana kadar programa ara vermek istediğimi söyledim" ifadelerini kullandı.