Koronavirüs tedavisi gören İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. İmamoğlu, yarın açılışı yapılacak Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'na ilişkin de açıklamada bulundu.

Koronavirüse (Covid-19) yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın yarın yapılacak açılışı dolayısıyla yayınladığı videoda, sağlık durumuna dair de bilgi verdi. İmamoğlu, “Her şey olumlu yönde gidiyor, çok iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

"10 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK"

Açılacak metronun 2 gün olarak planlanan ücretsiz sefer süresinin alınan yeni kararla 10 güne çıkarıldığını açıklayan İmamoğlu, şöyle konuştu: "Hastanede olmam nedeniyle açılış törenimizi erteledik. 28 Ekim Çarşamba günü 12.00 itibarıyla Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu İstanbulluların hizmetinde olacak. Arkadaşlarım daha önce iki günlük bir ücretsiz kullanım planlamışlardı ama düşündüm, bu hattın 10 gün boyunca İstanbullulara ücretsiz kullandırılması gerektiğine karar verdim. Bu hat alışkanlık yapsın diye 10 gün boyunca ücretsiz olacak. Bu hattın yapımında emeği geçen belediyemizin önceki yönetimlerine de yürekten teşekkür ediyorum." https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1321040377256857600