Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla İbn Haldun Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Atilla Arkan, sosyal medya hesabından paylaştığı teşekkür mesajında, Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a da yer verdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla geçtiğimiz gün atanan 6 rektörden biri olan İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Atilla Arkan, Twitter hesabından teşekkür mesajı paylaştı. Arkan, Erdoğan’a, YÖK Başkanı Yekta Saraç’a, üniversitenin mütevelli heyetine ve mütevelli heyeti başkanvekili Bilal Erdoğan’a “en kalbi şükranlarını” sundu.

“ÜMMETİMİZE KATKIDA BULUNMAYI RABBİM NASİP ETSİN”

Arkan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "İbn Haldun Üniversitesi Rektörlüğüne tensipleriyle şahsımı onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, YÖK başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyetine, Prof. Dr. İrfan Gündüz ve Sayın Bilal Erdoğan'a en kalbi şükranlarımı sunarım. İbn Haldun Üniversitesi ailesi olarak bu ülkeye, milletimize, ümmetimize ve insanlığa en iyi şekilde hizmet ve katkıda bulunmayı Rabbim nasip etsin." https://twitter.com/arkan_atilla/status/1384884016843837444