AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Hasan Hüseyin Yaman ve Rümeysa Telli'nin düğünü için İçişleri Bakanlığı Genelgesi yok sayıldı. 4 Eylül'den itibaren tüm düğünlerin nikah merasimi şeklinde gerçekleştirilmesi gerekirken Yaman'ın düğününe oldukça fazla katılım sağlandı ve koronavirüs tedbirleri ise yok sayıldı.

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlu Hasan Hüseyin Yaman ve Rümeysa Telli'nin düğünü için İçişleri Bakanlığı Genelgesi yok sayıldı. 4 Eylül'den itibaren tüm düğünlerin nikah merasimi şeklinde gerçekleştirilmesi gerekirken Yaman'ın düğününe oldukça fazla katılım sağlandı. Osman Gazi Köprüsü Oksijen AVM yanındaki Karayolları Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğünde koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri yok sayıldı.

TAKI TÖRENİ BİLE DÜZENLENDİ

İçişleri Bakanlığı Genelgesi'ne rağmen, AKP Milletvekili Cemil Yaman'ın oğlunun düğününde takı töreni de yapıldı. Öte byandan İçişleri Bakanlığı Genelgesi'ne göre düğünlerde içecek ve yiyecek ikramı yasaklanmış olmasına rağmen düğünde ikram da yapıldı. https://twitter.com/dokuz8haber/status/1302332046136799233 https://twitter.com/adnanturankb/status/1302313841196490754?s=20