İstanbul Alibeyköy'de bir kişinin trafikte bir kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırganlara tepki yağdı.

Alibeyköy'de akşam saatlerinde bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte bir kadına hakaret ederek, saldırdı. Saldırgan, kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı. Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. Çevredeki yurttaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

GÖRÜNTÜLERE TEPKİ YAĞDI

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

VALİ GÖZALTINA ALINDIĞINI DUYURDU

Öte yandan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1294166804483518464