İzmir Büyükşehir Belediyesinin başlattığı "Halkın bakkalından yardım paketi al" kampanyasına İzmir'de İz Gazete, Dayanışmayı Canlandıralım Komitesi ve İzmir Dayanışma gönüllüleri tarafından destek yayını yapılacak.

İzmir'de İz Gazete, Dayanışmayı Canlandıralım Komitesi ve İzmir Dayanışma gönüllüleri tarafından "Salgın günlerinde pek çok İzmirli işsiz kaldı ve ekonomik güçlüklerle yüzleşti. Böyle dönemlerde dayanışma ruhuyla daha önce de büyük zorlukları birlikte aştık, yine aşacağız" şiyarıyla yapılacak yayına birçok ünlü isim de katılacak.

ÇOK SAYIDA SANATÇI KATILACAK

Tarihi Havagazı Fabrikası’ndan yayınlanacak canlı yayına, İlkay Akkaya, Levent Üzümcü, Misket Dikmen, Onur Akın, Seçkin Öner, Sunay Akın, Ümit Kartal ve Zeynep Altıok’un sunacağı ve 6 saat sürecek olan dayanışma yayını, İz Gazete’nin facebook ve youtube hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

TUNÇ SOYER DE KATILACAK

Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve yurtdışından aydınlar, sanatçılar ve gönüllülerin SKYPE ile bağlanacağı, toplanan yardım paket miktarının canlı olarak İzmirlilerle paylaşılacağı etkinliğin konukları arasında 'Halkın Bakkalı'nın kurucusu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir ilçe Belediye başkanları ve milletvekilleri olacak. İz Gazete'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Çok özel konuklar, canlı bağlantılar, sürpriz videolar, şiirler ve şarkılarla, İzmir halkına dayanışmayla can katmaya geliyoruz. Sizi de ‘Dayanışmayı Canlandıralım’ yayınımızı duyurmaya, paylaşmaya, ‘Halkın Bakkalı’ndan paket alarak dayanışmayı büyütmeye davet ediyoruz.