Zonguldak Ereğli'de dört çocuk, okul bahçesindeki kale direğine bağladıkları 15 yaşındaki M.Y.S.'ye yaklaşık 3 saat işkence ederek, şiddet uyguladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kestaneci Mahallesi'nde dört çocuk, okul bahçesindeki kale direğine bağladıkları 15 yaşındaki M.Y.S.'ye yaklaşık 3 saat işkence ederek, şiddet uyguladı. DHA'nın aktardığı habere göre olay, Çarşamba günü saat 21.00 sıralarında Kestaneci İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Akşam saatlerinde arkadaşıyla buluşmak üzere evinden çıkan M.Y.S., yaşadıkları mahalleden tanıdığı 17 yaşındaki K.D., 15 yaşındaki Y.C.T. ve tanımadığı iki kişinin saldırısına uğradı. Koli bandıyla okul bahçesinde bulunan kale direğine bağlanan M.Y.S. şiddete uğradı.

KULAĞINI KESTİLER

Kulağı kesilerek işkence edilen çocuk, şüphelilerin bir süre sonra kendisini bırakmasıyla yaralı şekilde eve geldi. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan M.Y.S., tedavi altına alındı. Başına 4, kulağına 12 dikiş atılan çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi. M.Y.S., annesi Solmaz ve babası Savaş S. ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, şikayetçi oldu. Polis ekipleri K.D. ve Y.C.T.'yi gözaltına aldı. İki çocuk ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

"DİREĞE BAĞLAYIP, DARP ETTİLER"

M.Y.S., şüphelilerle daha önceye dayalı husumeti olmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Biz, arkadaşımla okulun önüne giderken, bize mesaj attılar 'Buluşalım' diye. Konuşmak için gittik. Orada bana vurdu sadece, arkadaşıma vurmadı. Ondan sonra bize aralarında husumet bulunan arkadaşımı çağırmamı söyledi. Ben de çağırdım. Onu da dövdüler. Beni okul sahasının önüne getirdiler. Direğe bağlayıp, videoya çektiler. Yumruk attılar. Kulağım kesilmiş, elinde galiba bıçak tarzı bir şey vardı. Ne olduğunu bilmiyorum. Ondan sonra beni bıraktılar. Eve geldim."

"ÇOCUĞUMUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU"

Solmaz S. oğluna şiddet uygulayanların cezalandırılmasını isteyerek, "Kale direğine koli bandıyla çocuğumu bağlayıp ve karşısına geçip video çekerek, darbetmişler. Bundan keyif almışlar. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Çocuğumun psikolojisi bozuldu" ifadelerini kullandı.