Adıyaman Kahta'da AKP meclis üyelerinin oylarıyla belediye malları üzerinde kamu yararı kaldırıldı ve belediye başkanının aracına haciz konuldu.

Yaşananlara tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Belediyenin diğer araçlarına da haciz konularak, belediyenin bütün hizmetleri durdurulmaya çalışılmaktadır" dedi. Kararın ardından Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın makam aracına dün haciz konuldu.

Twitter hesabından açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İktidarın, seçimle alamadığı bir ilçeyi hizmetten mahrum etmekle cezalandırmaya çalışmasının son örneğini Kahta Belediyemizde yaşıyoruz” dedi. ‘BU TAVIR DOĞRUDAN KAHTALILARA ZARAR VERECEK’

Kararın belediye hizmetlerini engellemeyi amaçladığını belirten Karamollaoğlu, “AK Parti’li belediye meclis üyelerinin oylarıyla belediye malları hakkında kamu yararı kaldırılmış, belediye başkanımızın aracına haciz konulmuştur. Daha üzücü olan ise belediyenin diğer araçlarına da haciz konularak, belediyenin bütün hizmetleri durdurulmaya çalışılmaktadır” ifadeleri kullandı. “Unutulmamalı ki halka hizmet Hakk’a hizmettir, bu hizmetin aksamasına sebep olanlar aziz milletimizin vicdanında mahkum olacaklardır” diyen Karamollaoğlu, şöyle devam etti:
“Bu tavır açık bir şekilde belediye başkanımıza değil doğrudan Kahta’lı vatandaşlarımıza zarar verecektir. Bu yanlış tavırdan bir an önce geri adım atılmasını temenni ediyor, Kahta halkının belediye hizmetlerinden en mükemmel şekilde yararlanmasını ümit ediyorum.