Erzurum’un Pasinler ilçesinde yayına başlayan AK Gençlik Dergisi’ne, Kaymakam Kadir Perçi'nin sponsor olduğu ortaya çıktı.

Pasinler’de AKP Gençlik Kolları’nın hazırladığı AK Gençlik Dergisi’nin sponsorluğunu İlçe Kaymakamı Kadir Perçi üstlendi. İmtiyaz sahipliğini Umut Çarıkçı’nın yaptığı dergi, satışa sunulurken derginin beşinci sayfasında yer alan “Dergimize destekler” bölümünde İlçe Kaymakamı Kadir Perçi’nin fotoğrafına da yer verilerek, sponsor olduğu için teşekkür edildi. Yine dergide yer alan bir yazıda, derginin ilk sayısına da AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in sponsor olduğu açıklandı.

AKP VE KAYMAKAMLIK LOGOLARI YAN YANA

Dergide kaleme alınan yazıda, “Bu dava uğrunda ilk basımımızda sponsor olup ufkumuzu genişleten Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen ve ikinci basımımızda sponsor olan Pasinler Kaymakamı Kadir Perçi beyefendi, kıymetli hocamız Pasinler Sosyal İletişim Müdürü ve danışmanımız Emrah Saygı Bey’e teşekkürü borç biliriz” ifadeleri yer aldı. Derginin künyesinde ise teşekkür edilen AKP İl Başkanlığı ve Pasinler Kaymakamlığı’nın logoları yer aldı.