Aksaray'da boşanma aşamasında olan erkek, bir süredir birlikte olduğu ve kendisinden ayrılmak isteyen başka bir kadını öldürdü. Gözaltına alınan fail "Pişman değilim" dedi.

Aksaray'da boşanma aşamasında olduğu öne sürülen 33 yaşındaki Ramazan T. isimli erkek ile 37 yaşındaki Saadet Korkmaz aynı marketin farklı şubelerinde çalışırken tanıştı. Saadet Korkmaz, Ramazan T.'nin evli oluşundan rahatsızlık duyarak bir daha görüşmek istemediğini belirtti. Ramazan T. isimli erkek ise, kendisiyle görüşmek istemeyen Saadet Korkmaz'ı ikna etmek için çalıştığı markete gitti. Fail Ramazan T., kendisinden ayrılma konusunda kararlı olan Saadet Korkmaz isimli kadını, yaraladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralanan Saadet Korkmaz'ın çığlıklarını duyan mesai arkadaşları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis sevk edildi. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Saadet Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

FAİL YAKALANDI

Failin kaçtığı yeri tespit eden polis ekipleri, Ramazan T.'yi olaydan 9 dakika sonra Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine girerken yakaladı. Yakalanan failin, kanlar içinde kalan kıyafetlerini değiştirmek için evine gittiği öğrenildi. Gözaltına alınan Ramazan T., sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyet girişinde gazetecilerin “Neden öldürdün?” sorusunu yanıtsız bırakan Ramazan T., “Pişman mısın” sorusuna ise, “Hayır pişman değilim” diyerek cevap verdi. Rahat tavırları ile dikkat çeken Ramazan T.’nin işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü aktarıldı.