Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu, İBB'nin restore ederek 30 yıl sonra kullanıma açtığı 3. Ahmet Çeşmesi'ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun sonraki durağı ise Meral Akşener oldu.

İstanbul Gerçeği'nin haberine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancığlu İstanbul'da bir araya geldi.

3. AHMET ÇEŞMESİ ZİYARET EDİLDİ

İstanbul'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancığlu ile birlikte İBB'nin geçtiğimiz günlerde restore ettiği, 30 yılın ardından musluklarından su akmaya başlayan 3. Ahmet Çeşmesi'ni ve bölgeyi gezdi.

İMAMOĞLU'DAN AÇIKLAMA

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1265215471890116608?s=20 İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu ile çeyrek asırdır susuzluğa mahkum edilmiş olan ve şimdi sularını akar hale getirdiğimiz tarihi 3. Ahmet Çeşmesi'ni ve bölgeyi gezdik. İstanbul'u tüm tarihi ve manevi birikimiyle koruyacağız" dedi.

CNN TÜRK, ÇEŞMENİN AÇILIŞINI YAPANLARI BELİRTMEDEN HABERLEŞTİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde restore edilen 3. Ahmet Çeşmesi'yle ilgili yandaş Demirören medyasında bir haber yayınlanmış, İstanbul'un tarihi çeşmelerinin restore edilerek kullanıma açıldığına ilişkin haberde İBB'nin adı anılmamıştı. İBB Sözcüsü Murat Ongun, CNN Türk'te İBB'yi anmadan yapılan habere tepki göstermiş, CNN Türk'e 'Peki kim yaptı?' diye sormuştu.

KILIÇDAROĞLU, İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU, AKŞENER'İ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener'i Üsküdar'daki evinde ziyaret etti. Ziyaret maskeli gerçekleştirilirken korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafeye de dikkat edildi. Akşener, Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile evinin kapısında karşıladı.