Gaziantep'te hemzemin geçitte hafif ticari araca lokomotifin çarpması sonucu biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hemzemin geçitte hafif ticari araca lokomotifin çarpması sonucu biri çocuk 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı aktarıldı. AA'nın aktardığı habere göre, Kozdere Mahallesi'ndeki hemzemin geçitten geçmeye çalışan Sadettin Kara yönetimindeki 77 AAJ 010 plakalı hafif ticari araca, Kahramanmaraş'tan Gaziantep'e giden ve bağlı vagon bulunmayan lokomotif çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Araçta sıkışan sürücü Kara ile yanında bulunan 6 yaşındaki Ela Nur Soysal ile 8 yaşındaki Zeynep Azra Soysal itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Nurdağı ve İslahiye ilçe devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan sürücü Kara ile Zeynep Azra Soysal yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi bulunan Ela Nur Soysal'ın ise tedavisinin sürdüğü belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. (Foto:Arşiv)