Spotify'da bir yıl boyunca en çok dinlediği 5 sanatçıyı paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın listesinde Loreena McKennitt, Leonard Cohen, Adele, Geneviève Leclerc ve Pessenger yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, 2020 yılında en çok dinlediği sanatçıları paylaştı. Müzik dinleme platformu Spotify'ın kullanıcılara özel oluşturduğu ve "wrapped" ismiyle sunulan listeyi Twitter hesabından paylaşan Yavaş'ın en çok Loreena McKennitt, Leonard Cohen, Adele, Geneviève Leclerc ve Pessenger dinlediği görüldü.

"BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ"

Öğrencilere önerdiği çalma listesinin de 30 bin 278 takipçi kazandığını belirten Yavaş, "Çocuklarım, Biliyorsunuz, eğitiminizden geri kalmamanız için hepinizi internete kavuşturmaya sözüm var. Derslerinize çalışırken sizler için hazırladığım müzik listesinden de faydalandığınızı görüyorum. Beni çok mutlu ettiniz" ifadelerini kullandı. Yavaş'ın listesi şu şekilde sıralandı: *Loreena McKennitt *Leonard Cohen *Adele *Geneviève Leclerc *Passenger ​Mansur Yavaş'ın öğrencilere önerdiği şarkılardan oluşan ve "Başarıya Giden Notalar" isimli çalma listesi ise Spotify'da 38 bin takipçiye ulaştı. https://twitter.com/mansuryavas06/status/1334156397399957505