CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Medeni Kanun ile laikliği hedef alan ve sosyal medyada erkeklere boşanmak yerine iki kadınla evlenmeleri için "tavsiyede" bulunan Ali Edizer'in yeni bir kuruma atandığını açıkladı.

Sosyal medya hesaplarından erkeklere boşanma yerine ikinci eş alma çağrısı yapan ve tepkiler üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA) Başhekim Yardımcılığı görevinden alınan Dr. Ali Edizer’in yeni bir hastaneye atandığı ortaya çıktı.

GÜDÜL DEVLET HASTANESİ'NE ATANMIŞ

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök katıldığı bir programda, Edizer’in Güdül Devlet Hastanesi’nde görevlendirildiğini kaydetti ve "FETÖ yapılanmasından farksız yapılanmalar değiller bunlar. Sağlık Bakanlığı’nın bugün Menzil tarikatının etkisinde olduğunu herkes biliyor. Böyle birini kimin GATA Başhekim Yardımcısı yaptığını öğrenmek istiyorum. Güdül Devlet Hastanesi’ne vermişler kendisini" dedi. Günlerdir yurttaşların yoğun tepki gösterdiği Edizer'in görevden alınması beklenirken, yeni bir göreve atanmasına Sağlık Bakanlığı'ndan henüz bir açıklama gelmedi.