Akşener, Ekrem İmamoğlu'na Başakşehir'deki şehir hastanesinin yolunu kasten yapmadığına ilişkin eleştirilere, "Ekrem İmamoğlu, şeytan kovalamaktan namaza vakit bulamıyor" yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuk olduğu Fatih Altaylı’nın Habertürk’teki programında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na Başakşehir'deki şehir hastanesinin yoluyla ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi. Akşener, "Şeytan kovalamaktan namaza vakit bulamıyor" ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU ŞEYTAN KOVALAMAKTAN NAMAZA VAKİT BULAMIYOR"

Akşener'in Altaylı’nın, “İstanbul’da şehir hastanesi yapıldı. Ancak yolları bitmemişti. Hastaneye ulaşılamadı. Bununla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na yoğun eleştiri var, ‘Bilerek yapmadı’ deniliyor. Siz ne diyorsunuz?” sorusuna yanıtı şu oldu: "Ekrem İmamoğlu, şeytan kovalamaktan namaza vakit bulamıyor. Bütün dikkat İstanbul Belediyesi’nin üzerinde. Ne travmaymış atlatılamadı gitti. Ne zormuş. Azıcık nefes almaya fırsat tanısın onların büyükleri. Kafayı kaldırdığında çekiç vuruluyor."

"BEN DE BELEDİYELERE BAĞIŞ YAPTIM"

Altaylı’nın “belediyelerin bağış kampanyalarına yönelik yasak" ile ilgili sorusuna ise Akşener, "Başarısız olunsun diye her şey yapılıyor. Bu millete, İstanbulluya ayıptır. Biz salgınla can pazarındayız. Yardım talebiyle, bağış alma hakları var belediyelerin. Ben de 3 emekli maaşımı Ankara’ya, 3 İstanbul’a bağışlamıştım, parama el konuldu biliyor musunuz?" yanıtını verdi.