AKP'li Mehmet Metiner, canlı yayında tartıştığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili, "Soylu bakanımızla yaşadığımız tatsız tartışma ikimizi ilgilendirir. Biz abi-kardeşiz" açıklamasını yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile canlı yayında tartışan AKP'li Mehmet Metiner sosyal medyadan, "Biz abi kardeşiz" açıklamasını yaptı.

"MEDYADAKİ ÇAKALLARIN OYUNUNU BOZARIZ"

AKP'li Mehmet Metiner, İşçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan tartışmalarına dair sosyal medyadan açıklama yaptı. Metiner, "Buradan duyuruyorum: Soylu bakanımızla yaşadığımız tatsız tartışma ikimizi ilgilendirir. Biz abi-kardeşiz. Bu tartışmayı fırsat bilip üzerimizden hesaplarını görmek isteyen medyadaki o çakallar bilsinler ki biz bir ve beraberiz. Çakalların oyununu bozarız" dedi.

NE OLMUŞTU?

AKP'nin eski milletvekillerinden Mehmet Metiner, canlı yayında Emniyet ve TSK içinde af dileyen bazı FETÖ'cülerin görevlendirildiğini ve bunun bir gevşeme olduğunu söyledi. Canlı yayına bağlanan Soylu ile Metiner arasında çıkan tartışmada Soylu, "Bir tek FETÖ'cüyü göreve getirmişsem ve bu söylenmiyorsa bu ülkemize ihanettir. Ben getirmişsem ben ihanet ediyorumdur" yanıtını verdikten sonra Metiner'e söz hakkı tanımadan telefonu kapatmıştı. Metiner duruma tepki göstermiş, "Biz şamaroğlanı mıyız bağlanıp azarlayıp gidiyorsun?" demişti ve tartışma sosyal medyada da devam etmişti.