Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Şahin'in arabasında polis çakarı, polis telsizi ve polis kimliği bulundu.

AKP eski milletvekili Metin Külünk’ün adamları olduğu iddia edilen kişiler, dün Süleyman Soylu’ya yakınlığı ile bilinen Milli Beka Hareketi Derneği’ni basmıştı. Ardından bugün Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, gözaltına alındı. Şahin’in aracında polis çakarı, polis telsizi ve polis kimliği bulundu. Polis memurunun “Komiserim adamın aracından kripto telsiz çıktı, bizi dinliyor” ifadesi dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Milli Beka Hareketi Derneği Başkanı Murat Şahin, AKP’li Metin Külünk’e bağlı kişilerin dernek binasını bastığına dair görüntüleri paylaşmıştı. Milli Beka Hareketi Derneği Başkanı Murat Şahin, AKP’nin eski milletvekili Metin Külünk’ün dernek binasını bastığını duyurdu. Şahin, Külünk’ün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik eleştirilerine karşı Soylu’nun yanında yer aldıkları için bu saldırının hedefi olduklarını iddia etti. Külünk ise henüz bir açıklama yapmadı.