AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, canlı yayında Mısır ve Rusya'yı karıştırdı. Hatası yayın sırasında düzeltilen Metiner, 10 saniye boyunca donup kaldı ve ne diyeceğini bilemedi.

AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, canlı yayında Mısır ve Rusya'yı karıştırdı. Hatası yayın sırasında düzeltilen Metiner, 10 saniye boyunca donup kaldı ve ne diyeceğini bilemedi. Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, dün akşam CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katıldı. Metiner canlı yayında Mısır'ın Ayastefanos'a kadar ilerlediğini savundu

"MISIR TÜRKLERİN DOSTU FALAN DEĞİL"

Sosyal medyada paylaşılan bir tweet üzerine tartışılan programda, Mehmet Metiner, "Biz tarihte Mısır'ın Ayastefanos'a, Yeşilköy'e kadar nasıl geldiğini biliriz. İngiltere'nin onu önlemek için Türkiye'den ne tavizler kopardığını biliriz. Mısır tarihsel olarak da öyle Türklerin dostu falan değildir." diye konuştu.

10 SANİYE BOYUNCA DONDU

Metiner'in hata yaptığını fark eden Şaban Sevinç araya girerek, "Mısır değil Rusya" diyerek Metiner'in hatasını düzeltti. Metiner, verdiği yanlış bilgi düzeltilince 10 saniye dondu kaldı. Söz konusu görüntü sosyal medyada çok paylaşılanlar arasına girdi.