Koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından aylar sonra mesaj paylaştı. Böcek, "Hayatımın en samimi, en anlamlı ‘Merhaba'sıyla sizleri selamlıyorum" dedi.

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gün yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in dün 105 gün sonra ilk görüntüsü paylaşılmıştı.

"EN YAKIN ZAMANDA BİRLİKTE OLACAĞIZ"

Kısa zamanda taburcu olması beklenen Böcek, aylar sonra yeniden sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Video olarak paylaştığı gönderisinde Böcek, "Hayatımın en samimi, en anlamlı ‘Merhaba'sıyla sizleri selamlıyorum. Doktorlarımızın emekleri ve sizlerin duaları sayesinde sağlığım yerinde. En yakın zamanda birlikte olacağız #BirlikteGüçlüyüz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Muhittin Böcek, 3 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Özel hastanede tedaviye alınan belediye başkanı durumu kötüleşince Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. 7 Eylül’de yoğun bakım servisine alınan Böcek, akciğerlerinde meydana gelen tahribat nedeniyle 11 Eylül’de entübe edilerek, solunum cihazına bağlanmıştı.

YOĞUN BAKIM TEDAVİSİ 64 GÜN SÜRDÜ

Yoğun bakımdaki tedavisi 64 gün süren Muhittin Böcek, 9 Kasım’da normal servise çıkarıldı. Sağlığına kavuşan Muhittin Böcek birkaç gün içinde taburcu edilecek.