Geçtiğimiz yıl Eylül ayında hayatını kaybeden ve 21 yaşında 3 kez kanseri yenen Neslican Tay’ın hayatı ve kanserle mücadelesi film oluyor.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında hayatını kaybeden ve 21 yaşında 3 kez kanseri yenen Neslican Tay’ın hayatı ve kanserle mücadelesi film oluyor.  Neslican Tay'ı oyuncu Neslihan Atagül Doğulu,canlandıracak.

"DEMİR KADIN NESLİCAN"

Neslican Tay’ın hayatını anlatan filmin adı ise "Demir Kadın Neslican" oldu. Çekimler, üç kez kanseri yenen dördüncüde vefat eden Tay’ın doğum günü olan 14 Mart’ta başlayacak. Projede, birçok tanınmış isim de yer alacak.

"KAYBEDERSEM BİLE SAVAŞARAK KAYBEDECEĞİM" DEMİŞTİ

Henüz 21 yaşında olmasına rağmen 3 kez kanseri yenen Neslican Tay, son kez kansere yakalandığında da “Kaybedersem bile savaşarak kaybedeceğim” diyerek kanserle var gücüyle mücadele edeceğini dile getirmişti. Ancak Neslican Tay 2019 yılı Eylül ayında vefat etmişti.

CENAZESİ RİZE'DE BACAĞININ GÖMÜLDÜĞÜ YERE DEFNEDİLMİŞTİ

Uzun süredir kanserle mücadele eden geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Neslican Tay'ın cenazesi, daha önce kanser nedeniyle kaybettiği bacağının Rize'deki gömüldüğü yerde toprağa verilmişti.