Sedat Peker’in babası Mehmet Ağar ve kendisi hakkında açıklamalarda bulunduğu AKP'li Milletvekili Tolga Ağar, Twitter hesabından üst üste paylaşımlar yaparak, “#ErdoğanlaBirlikteyiz” dedi.

Sedat Peker'in suçlamalarının odağındaki isimlerden biri olan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın otomobil sürdüğü anlara ait görüntüsünü paylaştı. Suç örgütü lideri Sedat Peker'in Youtube kanalı üzerinden yayınladığı 7. videoda ortaya attığı yeni iddialar Türkiye gündeminin ilk sırasına yerleşirken, AK Parti Elazığ Milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu Zülfü Tolga Ağar'dan dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı geldi. ERDOĞAN'IN ARAÇ KULLANIRKEN ÇEKİLEN VİDEOSUNU YAYINLADI Ağar, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Kuzey Marmara Otoyolu'nda direksiyon başındaki görüntüsünü paylaştı. Zülfü Tolga Ağar, paylaşımında görüntüyle birlikte Erdoğan'ın otomobili sürerken dinlediği türküde geçen "Gönül gönüle değince, omuz omuza verince, dönüp Hakk’a yürüyünce yol mu dayanır…" sözlerine de yer verdi. Bir süre sonra yeni bir paylaşım daha yapan Ağar, "Biz vatan, devlet, bayrak, namus ve şeref için ölmeyi göze alanların torunlarıyız, çocuklarıyız. Varsa aynı şerefte aynı yürekte olan hodri meydan... #ErdoğanlaBirlikteyiz" diye yazdı. Ağar'ın paylaşımları yorumlara kapatmasına rağmen binlerce kullanıcı paylaşımlarını alıntılayarak sert eleştirilerde bulundu. Yapılan eleştirilerin bazıları:
  • Barış Atay: "Sen önce yorumları aç, sonra ölürsün"
  • Hayko Bağdat: "Ömer Faruk Gergerliğioğlu, bu ülkenin evlatları çıplak aranmasın diye uğraştığı için, bir rt yaptığı için cezaevindedir. Bu memlekete ne hayrınız dokundu? Binlerce insanın katilisiniz işte. Slogan atma..."
  • "Meydan pek “hodri” değil ama. Yorumları kapatmışsınız :)"
  • "Ölmekten korkmayan bir yüreğe sahip olduğunu ima eden birinin mentionlardan korkup tweet'lerini yoruma kapatması çok tezat geldi bana ama neyse.."
  • "Biraz dikkatli ol yahu EZAN demeyi unutmuşsun Reis'in gözüne böyle giremezsin Din sosunu bir daha unutma"
https://twitter.com/zulfutolgagar/status/1396484402314727425 https://twitter.com/zulfutolgagar/status/1396461476471259139