Şaban Vatan, sosyal medya hesabından kızı Rabia Naz’ın ölümüyle ilgili, ambulans şoförü ile 112 Acil arasında geçtiği iddia edilen bir ses kaydını yayınladı.

Giresun’da, yüksekten atlayarak intihar ettiği iddia edilen Rabia Naz’ın ölümüyle ilgili, ambulans şoförü ile 112 Acil arasında geçtiği iddia edilen bir ses kaydı ortaya çıktı.

SES KAYDINDA "ARABA VURMA GALİBA" DENİLİYOR

Baba Şaban Vatan'ın sosyal medya hesabından yayınladığı ses kaydında, ambulans şoförünün "Araba vurma galiba, büyük ihtimalle çocuğa araba vurup kaçma herhalde. Çocuğun ayağı kopuk gibi görünüyor" dediği duyuluyor. https://twitter.com/VatanSaban/status/1309135821040123904

"ŞAHSIMA YAPTIKLARI UMURUMDA DEĞİL"

Baba Şaban Vatan, kaydı dün adliyeden aldığı CD üzerinde yaptığı incelemede bulduğunu belirtti. Şaban Vatan, “Şahsıma yaptıkları umurumda dahi değil yeter ki Nazımızın adaleti sağlansın. Yeter ki katiller cezasını çeksin” ifadelerini kullandı.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLMİŞTİ

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, davayla ilgili takipsizlik kararı vermiş ve kararında da şu ifadelere vermişti: "Soruşturma dosyası, araştırma sonucunda elde edilen tespitler, tanık beyanları, alınan adli tıp raporları ve diğer deliller birlikte değerlendirildiğinde; Rabia Naz VATAN’ın ölümünün yüksekten düşmesi sonucu meydana geldiği, başkası tarafından kasten ya da taksirle öldürüldüğü yönünde herhangi bir delilin tespit edilmediği, bu nedenle CMK’nın 172/1 maddesi gereğince kovuşturma olanağı bulunmadığından KAMU ADINA KOVUŞTURMA YAPILMASINA YER OLMADIĞINA (karar verildi)."