Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınlarının saldırı girişiminde bulunduğu sağlık çalışanlarını ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişiminde bulunulan Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti ve saldırıya karşı barikat kuran sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Bakan Koca, "Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız" açıklamasında bulundu.

"KONUNUN TAKİBİNDE KARARLIYIZ"

Bakan Koca, burada yaşanan olayla ilgili hastane yetkililerinden bilgi alarak, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Keçiören EAH Acil Servisindeki arkadaşlarımı ziyaret ettim. Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız." https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1308478521338146816