Sağlık Bakanlığı'nda Menzil Tarikatı'nın örgütlendiğine ilişkin soruya cevap veren Bakan Fahrettin Koca, “Vatandaş, beynini, zihnini kiraya vermiş her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, GATA'da başhekim yardımcılığı görevini yürütürken erkeklere "boşanmaları yerine 2. eş almalarını" tavsiye eden ve Medeni Kanunu hedef alan Dr. Ali Edizer'in görevden alınmasıyla gündeme taşınan 'bakanlıkta Menzil Tarikatı'nın örgütlendiği' yönündeki iddialara yanıt verdi.

"VATANDAŞLARIMIZ EMİN OLSUN..."

Bakan Koca, CNN Türk'ten Cüneyt Özdemir'in "Bir başhekim yardımcısının görevden alınması çok konuşuldu, bu vesileyle de Sağlık Bakanlığı'nda Menzil Tarikatı'nın örgütlendiği tartışılıyor. Siz bu konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna yönelik şu açıklamada bulundu: "Vatandaşlarımız şundan emin olsun beynini, zihnini kiraya vermiş hiçbir kimse ve bir şekilde bir yerde odaklanma noktasındaki her düşünceye karşı olacağımızı ve bununla mücadele edeceğimizden emin olsun."