Sedat Peker, yeni paylaşımında Cem Küçük ile iddialarda bulundu. Peker Küçük'e, "Sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım" diye seslendi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni yaptığı paylaşımında Cem Küçük ile ilgili iddialara yer verdi. Peker, Küçük'e yönelik "Sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım" ifadelerini kullandı.

"SEN DE PARAMOUNT OTEL’İN BELEŞÇİ SAKİNLERİNDENSİN"

Peker'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verildi: "Cem Küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım." https://twitter.com/sedat_peker/status/1405109204487225344

PEKER'İN KÜÇÜK İLE İLGİLİ İLK PAYLAŞIMI DEĞİL

Sedat Peker, daha önce de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Cem Küçük'e yer vermişti. Peker paylaşımında pazar günü yayımlayacağı videoyu işaret ederek, "Cem Küçük, çakma MİT’çi, Pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım" ifadelerini kullanmıştı. Küçük de "Elinden geleni ardına koyma. Senin gibilerle sonuna kadar mücadele etmek benim ruhumda var. Bu işler bittiğinde kim nerde olacak göreceğiz" diye yanıt vermiş, daha sonra yanıtını silmişti.