Sedat Peker, ÇiftlikBank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın Belarus’ta olduğunu ve devlet görevlilerin Mehmet Aydın’dan para aldığını ileri sürdü.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 'ÇiftlikBank' ile binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ile ilgili iddialarda bulundu. Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Mehmet Aydın’ın Bolivya’da değil Belarus’ta olduğunu ve Türkiye’deki devlet görevlilerinin Aydın’dan para aldığını iddia etti.

"BAZI DEVLET GÖREVLİLERİ PARADAN PAY ALIYOR"

Peker'in iddiaları şu şekilde: "Kırk yaşın altındaki kardeşlerim, ben kurtarıcı değilim. Zaten kurtarıcı diye bir şey yoktur. Ben sizle anlaşma yapmış olan kırk yaş üstü birisiyim. Siz bana intikamımı almamda yardımcı olacaksınız, ben de size kurtarıcıya ihtiyaç olmadığını kanıtlayacağım. Kırk yaşın altındaki kardeşlerim, kurtarıcı olmak doğru soruyu sorabilmektir. Doğru soruyu sorabilirsen ve sorunun cevabını almak için ısrarcı olursan, toplum kurtulmuş olur. Kırk yaşından küçük kardeşlerim, çiftlikbankın kurucusu olan mehmet aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor? Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir. Ben örnek alınacak kişi değilim. Kurtarıcı değilim. Bazılarından kendi intikamımı alabilmek için size doğru soru sormayı ve onu takip etmeyi öğretecek kişiyim." https://twitter.com/sedat_peker/status/1403662975106379781