Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Kuzey Makedonya’da gözaltına alındığı ve Kosova üzerinden Türkiye’ye iade edileceği iddia edildi. Peker'e yakınlığı ile bilinen Emre Olur ise, "Hafif bir deprem olduğunda kaçan namussuzdur" paylaşımı yaptı.

Cumhur İttifakı'na desteğiyle bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Kuzey Makedonya'da gözaltına alındığı ve Kosova üzerinden Türkiye'ye iade edileceği iddia edildi. Peker'in sınır dışı edilirken "can güvenliğini" öne sürerek Türkiye’ye gönderilmek istemediği, bunun üzerine de Karadağ’a gitmesine izin verildiği öne sürüldü. Cumhuriyet'in aktardığı habere göre, Makedonya’da yayın yapan bir haber sitesinde konuyla ilgili “Polis, Türkiye’ye uzun süredir ikamet eden tanınmış bir uyuşturucu baronunu tutuklayarak sınır dışı etti” ifadeleri kullanıldı.

"HAFİF BİR DEPREM OLDUĞUNDA KAÇAN NAMUSSUZDUR"

Sosyal medyada gündem olan konuyla ilgili iddialar henüz netlik kazanmazken, Peker'e yakınlığıyla bilinen ve 'Dijital Veri Analisti, Bilgi Teknolojileri ve Sosyal Medya Uzmanı' unvanıyla bir dönem Beyaz TV'de program da yapan Emre Olur, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından Peker'le bir fotoğrafını paylaşan Olur, paylaşımında "Güzel günlerde birlikteyken hafif bir deprem olduğunda kaçan namussuzdur. Allah’a şükürler olsun.. Bu kahpe sistemde biz biriz beraberiz" ifadelerine yer verdi. https://twitter.com/emreolurr/status/1351261182972350480