Sedat Peker’in yayınlayacağını açıkladığı videolar riske girse de Twitter üzerinden mesaj vermeyi sürdürdü. Suç örgütü iddialarına ve operasyonlara yanıt veren Sedat Peker, OYAK ve Demirören ile ilgili iddialarda bulundu.

Daha önce yayınlayacağını açıkladığı videoları erteleyen Sedat Peker, Twitter üzerinden paylaşımlarını sürdürdü. Gazeteci İsmail Saymaz’ın bir televizyon programında söyledikleri üzerine konuşan Peker, “Gazeteci sayın İsmail Saymaz televizyon röportajında söylediklerinize katılıyorum. Bahsettiğiniz suçlar örgütsel suçlar. Bir tek şeye itiraz ediyorum. Ben bu suç örgütünün lideri değilim, sadece üyesiyim. Bu örgütte ara yönetici bile değilim” diye yazdı.

“BASKI YAPMANIZ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEYECEK”

Yerini bir kez daha değiştirmek zorunda kalan Sedat Peker, “Gittiğim ülkelere baskı yapmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Beni öldüremeyeceksiniz de, başarsanız bile hiçbir şey değişmeyecek. Beni cezaevine atıp kurtulmak istediniz, şimdi nereye baksanız beni görüyorsunuz. Hepinizi deli edeceğim.” diye yazdı. Peker, özellikle 40 yaş altına seslenerek, şu mesajı verdi. “Büyüklere bir şey öğretmek mümkün değil. 40 yaşından küçük kardeşlerim, asıl patronun sizin olduğunuzu, tüm devlet görevlilerinin de size çalıştığını vallahi size öğreteceğim, daha doğrusu size inandıracağım. Şenlik o zaman başlayacak.”

SOYLU’YA OPERASYON MESAJLARI

Sedat Peker, ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bugün bir operasyon başlattığını duyurarak, “Beni hayatında bir kere gören veya telefonla konuşanları bile gözaltına alıyor” dedi, “boşa emek harcıyorsun” mesajı verdi. Operasyon izninin Ankara’dan alınmasını da konu edinen Peker, Ankara’dan bazı bürokratların isimlerini sayarak, “Vallahi hepiniz paketlenip bir gün cezaevine gireceksiniz” dedi. Peker, Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına çıkışı ile ilgili iddialarını sürdürdü ve Emniyet kayıtlarının yayınlanmasını istedi.

OYAK VE DEMİRÖREN İDDİALARI

Sedat Peker, sabah saatlerinde ise OYAK hakkında iddialarda bulundu. “pambıkören, OYAK yönetimi, geliyor gelmekte olan. Vatan millet, din iman dediniz, en son Mehmetçiğin OYAK’taki paralarına bile göz diktiniz.” diye yazdı. OYAK’ın yönetiminin FETÖ bahanesiyle değiştirildiğini aktaran Sedat Peker, “Total gibi birçok kurumu fahiş fiyatla OYAK’a nasıl çaktınız? Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor, arkada OYAK’ın içini boşalt” dedi.

“GO OYUNCUSUYUM”

Sedat Peker, bir başka tweetinde ise, “Bazı arkadaşlarımız benim iyi bir satranç oyuncusu olduğumu söylemişler. Ben satrançtan daha çok, Uzak Doğu Asya'da oynanan “GO” oyununun felsefesini seviyorum. Kırk yaşından küçük kardeşlerim, bu oyunun felsefesini mutlaka inceleyin.” diye yazdı.