Suç örgütü lideri Sedat Peker'in 6. videosu geldi. TRT Haber'de dün akşam açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Soylu'ya yanıtları içerecek yeni video ise pazar günü yayınlanacak. İçişleri Bakanı Soylu'nun açıklamalarına ve Sedat Peker'in 6. videosuna tepkiler gecikmedi.

PEKER: FİTİLİ İKİ OLAY ATEŞLEDİ

Sedat Peker, altıncı videosunda kendisini tetikleyen 2 olayı anlattı, 2015'te Hürriyet gazetesi baskını ile ilgili olarak AKP’li bir milletvekilinin “Bizim gençlik kolları bu işleri bilmez” diyerek kendisinden ricacı olduğunu ve saldırıyı gerçekleştirmeye yardımcı olduğunu açıkladı.

https://dokuz8haber.net/gundem/sedat-peker-6-videoyu-yayinladi-fitili-iki-olay-atesledi/

HADİ ÖZIŞIK'IN KOVULDUĞU İDDİA EDİLDİ

Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yapan Hadi Özışık’ın, TV100 ve Habertürk TV’den kovulduğu ileri sürüldü. Independent Türkçe’ye konuşan Hadi Özışık ise söz konusu iddiaları yalanlayarak, programdan kendi isteği ile ayrıldığını söyledi.

https://dokuz8haber.net/gundem/hadi-ozisik-tv100-ve-haberturk-tvden-kovuldu-iddiasi/

AKP'Lİ BOYNUKALIN'DAN HÜRRİYET BASKINI AÇIKLAMASI

Eski AKP Gençlik Kolları Başkanı ve Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Sedat Peker’in ardından Hürriyet gazetesi baskını ile ilgili açıklama yaptı. Tartışmalı Ayasofya İmamı Mehmet Boynukalın’ın da yeğeni olan Abdurrahim Boynukalın, Peker’in sözünü ettiği Hürriyet baskınında eylem yapan AKP Gençlik Kollları’nın başındaydı ve sert sözler söylemişti.

https://dokuz8haber.net/gundem/politika/akpli-boynukalin-kriminal-meselelerin-bizimle-ilgisi-yok/

ÖZGÜR ÖZEL: 10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİYİ AÇIKLA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan "Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi"yi açıklaması istedi. Özel, "Halen vekilse dokunulmazlığını hemen kaldıralım” dedi.

https://dokuz8haber.net/gundem/chpli-ozelden-soyluya-pekerden-10-bin-dolar-alan-siyasetciyi-acikla/