Başak Demirtaş, Edirne Cezaevi'nde görüştüğü Selahattin Demirtaş'ın yeni bir fotoğrafını paylaştı ve "Nüfus müdürlüğü, fotoğrafta gülümsüyor diye kimlik kartı vermeyi reddetmiş" dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutulan HDP Eş Genel eski Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşen eşi Başak Demirtaş, yeni bir fotoğraf yayınladı. Başak Demirtaş, yeni kimlik kartı için eşinin cezaevinde fotoğraf çektirdiğini, ancak fotoğrafta gülümsediği için kimlik kartının verilmediğini belirtti.

"BU FOTOĞRAF TEMSİLİDİR, GÜLÜMSEME İSE GERÇEK"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Başak Demirtaş, şunları yazdı: "Uzun bir aradan sonra Selahattin ile görüşebildik. İyiydi çok şükür. Eşbaşkanlarımız Sayın Pervin Buldan ve Sayın Mithat Sancar başta olmak üzere herkese çok selamları vardı. Yeni kimlik kartı için cezaevinde fotoğraf çekmişler. Nüfus müdürlüğü, fotoğrafta gülümsüyor diye kimlik kartı vermeyi reddetmiş. Evet, aynen böyle olmuş :) Bu fotoğraf temsilidir, gülümseme ise gerçek." https://twitter.com/Basak__Demirtas/status/1396811970070913026 https://twitter.com/Basak__Demirtas/status/1396812144868528136