İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Genel Merkezi önünde polis tarafından darp edilen 15 Temmuz Gazileri ile bir araya geldi. Soylu gazilere, "Bu can bu bedende olduğu sürece yanınızdayım" dedi.

AKP Genel Merkezi önünde polis tarafından darp edilen 15 Temmuz Gazileri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından ağırlandı.

MÜDAHALEDEN HEMEN SONRA SOYLU'NUN YANINA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Genel Merkezi önünde kendileri için toplanan paraların hesabını soran ve polis müdahalesine uğrayan gazilerle bir araya geldi. Hatırlanacağı gibi gaziler, AKP Genel Merkezi önünde bir araya gelmiş, kendileri için toplanan paraların akıbetini sormuş ve 3713 sayılı kanuna tabi olmak istediklerini söylemişti. Medyascope'tan Batu Boztürk'ün haberine göre Soylu ve gaziler, AKP Genel Merkezi önündeki polis müdahalesinin hemen ardından bir araya geldi ve bir buçuk saat görüştü.

BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE YANINIZDAYIM

Soylu ile görüşen gazilerden Ahmet Önder, görüşmeye dair, "Süleyman Soylu ile ilk kez görüştük, bizi samimi karşıladı. Yaklaşık bir buçuk saat sürdü görüşmemiz. Meselenin para değil, 3713 sayılı kanuna tabi olmak olduğunu söyledik. Cuma gününe kadar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanıyla ve Cumhurbaşkanıyla görüşecek, akabinde bize dönüş yapacak. İş tamamen Aile Bakanı ve Cumhurbaşkanına bağlı. Onay aldığı takdirde önümüzdeki hafta kabine toplantısında tasarıyı sunacak. Ben bakanın samimiyetine inandım, sürecin takipçisi olacağını ve bizim sözcümüz olacağını söyledi. ‘Bu can bu bedende olduğu sürece ben sizin yanınızdayım' dedi" ifadelerini kullandı.