TEDAŞ’ta Genel Müdür Yardımcısı Ülker, CHP’li, İYİ Parti’li ve DEVA Parti’li isimlere yönelik tehdit ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptı. CHP Sözcüsü Öztrak’ın bir açıklamasını, “Size Müslüman diyenin alayını…” ifadesi ile paylaşan Ülker, Akşener’e ilişkin ise “Ula korona, git görün ona” yazdı.

İnşaat mühendisi olan ve halen TEDAŞ Varlık Yönetimi Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Bora Ülker muhalefet partilerine ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın bir açıklamasını alıntılayan Ülker, paylaşımının altına, “Size Türk diyenin, size Müslüman diyenin alayını...” diye yazdı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i de hedef alan Ülker, “Bu kadın yalancı. Ula korona, git görün ona” ifadelerini kullandı.

AĞIZA ALINMAYACAK HAKARETLER

BirGün’den Mustafa M. Bildircin’in haberine göre Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş’de Genel Müdür Yardımcılığı yapan Bora Ülker’in sosyal medya hesabından yazdıkları, kamu kurumlarında yönetici pozisyonunda çalışanların durumunu gözler önüne serdi. 2000 yılında inşaat mühendisi olarak girdiği TEDAŞ’ta 15 yıl teknik şef olarak çalışan ve 2017 yılı itibarıyla hem daire başkanlığı hem genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Ülker, siyasilere yönelik ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ülker, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın İzmir’de camilerden Çav Bella isimli şarkının çalınmasına ilişkin açıklamasını Twitter hesabından, “Size Türk diyenin, size Müslüman diyenin alayını...” notu ile paylaştı.

"LEŞLERİNİZİ KALDIRAMAZSINIZ"

Ülker’in, tehdit içerikli paylaşımlar yaptığı da öğrenildi. Ülker, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açıklamalarına ilişkin şu paylaşımı yaptı: “Dikkat et komünist alçak. Camiye, ezana, bayrağa dokunursan vallahi canınıza, kanınıza dokunuruz. Billahi o camilerden sela dinlemekten yorulursunuz. Leşlerinizi bile kaldıramazsınız. Devrim Marşını bilmem ama ölçtürürüz kefeni arşın arşın. Dinlersiniz cehennemin dibinde Partizan Marşı.”