Sosyal medyada tehditler savuran ve "Bir manga askeri donatmaya yetecek kadar silahım var" diyen AKP'li İsmail Karaosmanoğlu'nun FETÖ ile ilgili paylaşımları ortaya çıktı.

Twitter hesabından tehditler savuran AKP'li İsmail Karaosmanoğlu'nun geçmişte sıkı bir Fetullah Gülen hayranı olduğu ortaya çıktı.

"BİR MANGA ASKERİ DONATACAK KADAR SİLAH"

Sevda Noyan'ın ÜLKE TV'de herkesi tehdit etmesinin ardından AKP'li hesapların bu furyaya katılarak muhaliflere yönelik tehditleri devam etmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu ve AKP Gençlik Kolları eski genel başkanı İsmail Karaosmanoğlu'nun ise Noyan'dan önce tehditler savurduğu ortaya çıktı. Karaosmanoğlu, 30 Nisan'da yaptığı paylaşımda, "15 Temmuzdaki hain kalkışmaya kadar hobi amaçlı birkaç çakım vardı sadece. Şimdi, bir mangayı donatacak kadar silah ve mühimmatım var. Benim gibi de yüzbinler var. Bir daha “başka şekilde” iktidar değiştirmeye niyetlenen olursa deneyeceğimiz çok fantezi var haberiniz olsun" ifadelerini kullanıyor.

"GÜLEN'İN KONUŞMALARI CANLI YAYINLANSIN"

Karaosmanoğlu'nun paylaşımının ardından bazı kullanıcılar kendisinin geçmişte attığı tweetleri hatırlattı. Karaosmanoğlu, önceki yıllarda attığı tweetlere bakıldığında sıkı bir Fetullah Gülen hayranı olduğunu gizlemiyor. Karaosmanoğlu bir paylaşımında, "Başbakan günde 3 kez canlı yayında konuşuyor, Hocaefendi'nin konuşmaları da canlı yayınla verilmeli. Hatta paralel yayın bile yapılabilir..." ifadelerini kullanıyor. Karaosmanoğlu'nun bu yönde yaptığı pek çok paylaşım ise hala silinmemiş durumda. Silinmesi ihtimaline karşılık ekran görüntülerini de paylaşıyoruz.