“Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” dedikten sonra işten kovulan TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde iş başladığını duyurdu.

İskenderunlu TIR şoförü Malik Yılmaz, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda ‘Evde Kal’ çağrılarını “Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” diyerek eleştirmiş, ardından da gözaltına alınmıştı. Yılmaz daha sonra da çalıştığı şirket tarafından işten çıkarılmıştı. Malik Baran Yılmaz, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir duyuru ile müjdeli haberi verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde işe başlatılması için talimat verdiği Yılmaz, güvenlik soruşturması sonuçlanmadığı için işe başlayamıyordu.

"KİMSE TEHDİTLE, KORKUYLA BİZE BOYUN EĞDİRECEĞİNİ DÜŞÜNMESİN"

Yılmaz Twitter hesabından yayınladığı videoda şöyle konuştu: "Birkaç saniye önce çok güzel bir haber aldım. Hatay Milletvekili Sayın Mehmet Güzel Mansur aradı. Belediyedeki işlemlerin tamamlandığını, sigortamın tamamlandığını ve birkaç gün içerisinde iş başı yapabileceğimi söyledi. Çok mutluyum ve ne diyeceğimi bilemiyorum. Her şey sizin sayenizde oldu. Sağı solu arayarak, paylaşım yaparak mücadele verdiniz. Buradan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Sayın Mehmet Mansur Güzel'e, Sayın Barış Atay'a çok teşekkür ediyorum. Dayanışma sayesinde, sizlerin sayesinde bugün işe girişim yapıldı. Bazıları kötülük yaparken bazıları iyilik yapmaya çalışıyor. Bu zor günleri dayanışma ile geçireceğiz. Kimse tehditle, korkuyla bize boyun eğdireceğini düşünmesin."

NE OLMUŞTU?

İskenderunlu TIR şoförü Malik Yılmaz, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda ‘Evde Kal’ çağrılarını “Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” diyerek eleştirmiş, ardından da gözaltına alınmıştı. Yılmaz daha sonra da çalıştığı şirket tarafından işten çıkarılmıştı.