Pınar Gültekin'in korkunç şekilde öldürülmesinin ardından Bodrum'da Tuğçe Çelik isimli genç kadın da iki yıldır tacize maruz bırakıldığını sosyal medya hesaplarından paylaşmış, polisin araştırması sonucu Nurettin Şeyhmusoğlu tutuklanmıştı. Çelik'in mahallesinde esnaf olduğu öğrenilen ve Covid-19 testi pozitif çıkan Nurettin Şeyhmusoğlu akıl hastanesine sevk edilecek.

Muğla Bodrum'da Tuğçe Çelik'e sosyal medyadan tehdit mesajları gönderdiği ortaya çıkarılan ve ardından tutuklanan zanlının Covid-19 testi pozitif çıktı. Zanlının akıl hastalıkları hastanesine de sevk edileceği öğrenildi. Avukatı Azat Öztürk'ün ofisinde bir açıklama yapan Tuğçe Çelik, "Pınar Gültekin ile sosyal medyada ortak arkadaşlarım var. Bu olaydan etkilenerek kendim de durumumu paylaşmak istedim. Sonumun böyle olmasını istemiyorum. Korkmamak gerekiyor" dedi.

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Bodrum'da, sosyal medya hesaplarına gönderdiği özel mesajlarla bir genç kızı tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan Şeyhmusoğlu'na, sevk edildiği hastanede Covid-19 testi yapıldı. Testin sonucu pozitif çıkan zanlı, hastanede gözetim altına alındı. Nurettin Şeyhmusoğlu'nun tedavisinin tamamlanmasının ardından sağlık şartlarının düzelmesi durumunda cezaevine gönderileceği öğrenildi. Tutuklanan zanlı akıl ve ruh sağlığının tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine de sevk edilecek. Şeyhmusoğlu'nun Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerini yapan polislere de Covid-19 testi uygulanacak.

MAHALLEDE ESNAF

Bu arada, sosyal medyadan tehdit edildiği iddiasıyla yardım çağrısında bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğçe Çelik de avukatının ofisinde düzenlediği basın toplantısıyla emniyet yetkililerine teşekkür etti. Muğla'daki Pınar Gültekin cinayetinden etkilenerek sosyal medya hesabından yardım çağrısı yaptığını dile getiren Çelik, şüphelinin oturdukları mahallede esnaf olduğunu belirtti.

"KORKMAMAK GEREKİYOR"

Sosyal medya aracılığıyla tehdit mesajı gönderen şüphelinin evlerinin önüne gelerek de kendisini rahatsız ettiğini ileri süren Tuğçe Çelik, "Pınar Gültekin ile sosyal medyada ortak arkadaşlarım var. Bu olaydan etkilenerek kendim de durumumu paylaşmak istedim. Sonumun böyle olmasını istemiyorum. Korkmamak gerekiyor. Çünkü korkarak yaşayamam. Bu süreçte tutuklandı. Eğer serbest bırakılırsa hayatım için güvence istiyorum" ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Pınar Gültekin cinayetinin ardından Muğla'da bu kez Tuğçe Çelik sosyal medya hesaplarından tehdit edildiğini yazmış, konuyla ilgili kamuoyu tacizcinin yakalanmasını istemişti. Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çelik'in sosyal medyadan tehdit edildiği ihbarı üzerine çalışma başlatmış, tehdit içerikli mesaj iletilerini gönderdiği tespit edilen Nurettin Şeyhmusoğlu, Ortakent Mahallesi'ndeki ikametinde gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. (AA)