Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bayramın ilk günü yaşanan iletişim probleminin tekrar etmemesi için atılması gereken tüm adımların BTK tarafından atıldığını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bayramın ilk günü yaşanan iletişim problemiyle ilgili açıklama yaptı. Karaismailoğlu, problemlerin tekrar etmemesi için atılması gereken tüm adımların Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından atıldığını aktardı.

"KURUMLARIMIZ TEYAKKUZ HALİNDE"

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yakınlarını arayarak bayramlaşmak isteyen yurttaşlar, iletişim sorunuyla karşılaşmış, operatörler ise problemin kendilerinden kaynaklanmadığına dair açıklamalar yapmıştı. GSM operatörlerindeki soruna bu soruna ilişkin Karaismailoğlu'ndan bir açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, benzer bir problemin tekrar yaşanmaması için gereken tüm adımların BTK tarafından atıldığını belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Kesintisiz iletişim için kurumlarımız sürekli teyakkuz halinde. Dünyada bu alanda lider ülkeler arasındayız. Bayramın ilk günü yaşanan kısmi iletişim problemlerinin tekrar etmemesi için, atılması gereken tüm adımlar BTK tarafından atılmaktadır." https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1265318112372699136