Ülke TV'de Esra Elönü'nün programına katılan Sevda Noyan, programda ölüm tehdidinde bulundu.

Ülke TV'de Esra Elönü'nün programına katılan Sevda Noyan, 15 Temmuz'da kimseyi öldüremedikleri için heveslerinin kursağında kaldığını belirterek, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, vallahi yapamadık istediklerimizi. Birazcık şeye denk geldik... Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Biz liderimizin yanındayız... Ve asla yedirmeyiz bu ülkede... Onun için ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede var hâlâ 3-5 (komşu), benim listem hazır" dedi.

ÜLKE TV VE KANAL 7'DEN "ÖZÜR" AÇIKLAMASI

Açıklama yapan Ülke TV, "Tasvip etmediğimiz ve yayın ilkelerimize aykırı sözlerin Ülke Tv ekranlarından sarfedilmesi nedeniyle kamuoyundan özür dileriz" ifadelerine yer verdi.
Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"3 Mayıs 2020 Pazar günü Arafta Sorular Programı’na konuk olan Sevda Noyan’ın, kamuoyunda tartışılan “darbe söylentileri” üzerine yapmış olduğu maksadını aşan açıklamaları Kanal 7 Medya Grubu’nun kurumsal değerleri ve yayın ilkeleri ile hiç bir şekilde uyuşmamaktadır. Sevda Noyan’ın “darbe ve darbecileri” eleştirmenin ötesindeki söylemlerini Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu olarak asla tasvip etmiyoruz. Tasvip etmediğimiz ve yayın ilkelerimize aykırı sözlerin Ülke Tv ekranlarından sarfedilmesi nedeniyle kamuoyundan özür dileriz"

ESRA ELÖNÜ DE DESTEK VERDİ: DÖRT AYAKLARINI DENK ALSINLAR

Ülke Tv'de yayınlanan programın moderatörü Esra Elönü ise Sevda Noyan'ın ölüm tehditlerine destek verdi ve "Dört ayaklarını denk alsınlar" dedi.

İLHAN TAŞÇI: PAZARTESİ GÜNÜ DİLEKÇE VERECEĞİM

TV programında açık açık insanları "Benim listem hazır. Ayaklarını denk alsınlar" diyerek ölüm ile tehdit eden Sevda Noyan'ın videosunu paylaşan İlhan Taşcı, sosyal medya hesabından Pazartesi günü dilekçe vereceğini duyurdu. Taşçı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bu yayın nedeniyle toplumun geniş bir kesiminde infial oluştu. Çok sayıda soru alıyorum. Yayını RTÜK nezdinde bizzat takip edeceğim. Üst Kurul gündemine alınması için de Pazartesi günü dilekçe vereceğim. RTÜK Yasası, yayında “toplumu kin ve düşmanlığa tahriki” açıkça suç sayar." https://twitter.com/sputnik_TR/status/1258877834963095552?s=20

NOYAN TEPKİLERE RAĞMEN TEHDİT VE HAKARET ETMEYE DEVAM ETTİ

Ülke TV'de Esra Elönü'nün programında açık açık tehditler savuran Sevda Noyan, sözlerinin büyük tepki çekmesi üzerine açıklamasında tehdit ve hakaretlerine devam etti. Noyan, "HAİN ZOMBİLER" diyerek başladığı hakaret dolu açıklamasında, "Konuşmam niye size dokundu tekrar darbe yapmayı mı planlıyorsunuz?Sahte hesaplarla istediğiniz kadar saldırın. Alışkınız iftiralarınıza.Liderim Recep Tayyip Erdoğan. Sonuna kadar onun yanındayım" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/sevdanoyan/status/1258842723290943490?s=20