Ankara Valisi Şahin, "Koronavirüs salgınında birincilik Ankara'ya yakışmadı, yakışmıyor" açıklamasında bulunarak, uyarıda bulundu. Ankara'daki vaka sayılarına yönelik açıklamaların ardından Twitter'da da "Ankara Wuhan" başlığı en çok konuşulan konular arasına girdi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, koronavirüs (Covid-19) salgınında en fazla vakanın Ankara'da olması nedeniyle uyarıda bulundu. Vali Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Koronavirüs salgınında birincilik Ankara'ya yakışmadı, yakışmıyor. Bunu değiştirmek, sabırla, dikkatle ve gayretle tedbirlere hep birlikte riayetimizle mümkün. Maalesef henüz başka bir yol, başka bir çare yok" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/vasipsahin/status/1301444705973161986  

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM OLDU

Ankara'daki vaka sayılarına yönelik açıklamaların ardından Twitter'da da "Ankara Wuhan" başlığı en çok konuşulan konular arasına girdi.

BAKAN KOCA: "VAKA SAYISININ EN FAZLA OLDUĞU İL ANKARA"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Şu an Türkiye'de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul'u iki kat oranında geçmiş durumda" bilgisini paylaşmıştı.